Over ons

Ons kantoor is gevestigd in Heerhugowaard, nabij Alkmaar. Daar werken wij dagelijks met vier professionals om de financiën van onze cliënten te beheren en zodoende rust en stabiliteit te bieden. Wij hebben een klein en vertrouwd team. Dit geeft ons de mogelijkheid om iedere klant de tijd en aandacht te geven die hij of zij verdient en nodig heeft. Het menselijke aspect hebben wij hoog in het vaandel. 

Heeft u toch behoeft aan een vast contact persoon? Dan behoort dit uiteraard ook tot een van de mogelijkheden en kunt u dit bij ons aangeven.

Wij realiseren ons maar al te goed dat het uit handen geven van de administratie soms een grote stap kan zijn. Ons doel is om u als klant daarin zo goed mogelijk en stap voor stap te begeleiden. Duidelijkheid en bereikbaarheid zijn daarbij van groot belang, en ons gezamenlijke doel zal uiteraard zijn om uw financiële situatie zo snel mogelijk weer op orde te krijgen.

Wij zijn een jong en enthousiast team met veel ervaring en specialisatie op het gebied van beschermingsbewind. Door deze combinatie kunnen wij uw financiën uitstekend beheren en zijn wij ook op de hoogte van alle digitale ontwikkelingen; nieuwe apps, online aankopen, streaming diensten & telecom abonnementen. Wij begrijpen als geen ander dat het bijna onmogelijk is om niet mee te gaan met de huidige digitalisering en kunnen u hierbij dan ook adviseren.