Heerhugowaard Bewindvoering B.V.

 

Voor wie?


Heerhugowaard Bewindvoering B.V. is door de rechtbank Noord-Holland benoemd tot professioneel beschermingsbewindvoerder. Beschermingsbewindvoering is er voornamelijk voor ouderen, maar ook voor personen met een lichamelijke of geestelijke beperking. Door de algehele toestand kunnen personen hun financiële belangen tijdelijk of blijvend niet meer behartigen. 

Bij een lichamelijke beperking kan er worden gedacht aan iemand die een handicap heeft, en derhalve niet kan bewegen/spreken, iemand die een ongeluk heeft gehad, maar ook iemand die in coma ligt. 

Bij een geestelijke beperking kan er worden gedacht aan dementie, burn-out, afhankelijkheid van alcohol, drugs en/of andere middelen, verstandelijke beperking en nog vele andere beperkingen en ziektes.

Heerhugowaard Bewindvoering B.V. is er ook voor personen die door verkwisting of het hebben van problematische schulden niet meer zelf uit hun financiële situatie kunnen komen. Indien het beschermingsbewind wordt uitgesproken wordt dit opgenomen in de beschermingsbeschikking, een dergelijk bewind komt in een openbaar register te staan.  

Is Heerhugowaard Bewindvoering B.V. alleen voor personen uit Heerhugowaard?

Nee, Heerhugowaard Bewindvoering B.V. is er voor alle personen die in de provincie Noord-Holland wonen. De persoonlijke benadering van Heerhugowaard Bewindvoering zorgt voor een dienstverlening op maat.